دیواری-رومیزی

نوع دیگری از لوازم روشنایی پرکابرد که در اغلب منازل مسکونی دیده می شوند چراغ های دیواری-رومیزی هستند که به منظور نورپردازی داخلی استفاده می شوند. این نوع منابع نوری معمولا انتخاب های خوبی برای نورپردازی موضعی محسوب می شوند. یعنی اگر می خواهید برای قسمتی از خانه یا محل کار خود چراغی مناسب تهیه کنید که نوری ملایم داشته باشد روی این دو نوع می توانید حساب باز کنید.

اگر تاکنون نام نورپردازی موضعی به گوشتان خورده، جالب است بدانید چراغ های مورد بحث دو منبع نور مناسب برای اجرای این نوع نورپردازی هستند، زیرا با نوری ملایم موضع مورد نظر شما را روشن می سازند و تفاوت این منابع نوری با چراغ هایی که برای نورپردازی عمومی به کار می روند در همین است.

  • چراغ دیواری

چراغ دیواری پیشینه ای طولانی دارد و همیشه در نورپردازی هر محیطی حضور دارد. امروزه به دلیل محبوبیت این نوع منبع نور انواع مختلفی از آن مانند چراغ دیواری کلاسیک، مدرن، صنعتی و … در بازار وجود دارد. اغلب افراد برای تامین نور فضاهای کوچک مانند راهرو، پاگرد، سرویس بهداشتی، اتاق مطالعه، تراس و بالکن و … از آن استفاده می کنند. اما می تواند در کنار انواع چراغ ها در هر مکان دیگری نیز به منظور تامین نور و حتی زیباسازی دکوراسیون به کار رود. چراغ دیواری به دلیل نوع ساخت و طراحی آن معمول نور ملایمی از خود ساطع می کند به همین دلیل برای به وجود آوردن فضایی رمانتیک در کافه ها نیز کاربرد دارد.

البته کاربرد چراغ های دیواری به اینجا ختم نمی شود. امروزه تنوع زیادی در تولید این دسته چراغ ها به کار می رود و برخی از آن ها را می توان در نورپردازی خارجی، خط تولید کارخانه ها، فضاهای باز و … به کار برد.

  • چراغ رومیزی

چراغ های رومیزی در دسته ی آباژورها قرار می گیرند و به دلیل کاربردهای فراوان، وزن کم و قیمت مناسب محبوبیت زیادی دارند. رومیزی ها همان طور که از نام آن ها پیداست معمولا روی یک میز در کنج پذیرایی، اتاق خواب، هال و نشیمن و برخی مکان های دیگر برای ایجاد دکوراسیونی زیباتر و یا هدف های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه این نوع منابع نوری در انواع مختلفی یافت می شوند که از جمله ی آن ها می توان به چراغ رومیزی چوبی، کلاسیک و مدرن اشاره کرد.

مهم ترین کاربردی که این نوع چراغ ها دارند استفاده به عنوان چراغ مطالعه است، زیرا علاوه بر نور کافی و موضعی به دلیل داشتن شید یا کلاهک نور خیره کننده ای ندارند. اما گاهی می توان در دیگر نقاط خانه نیز با خاموشی سایر چراغ ها و واگذار کردن وظیفه ی تامین نور به یک چراغ رومیزی، از فضای رومانتیک و آرامی که به وجود می آید برای سپری کردن اوقات فراغت یا استراحت خود بهره ببرید.

شما مشتریان عزیز می توانید جهت خرید انواع چراغ های دیواری-رومیزی در طرح ها و مدل های مختلف و همچنین مشاهده قیمت این نوع لوازم روشنایی و کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با سایر تجهیزات به سایت noorbrand.com مراجعه نمایید.

نمایش بیشتر