چراغ دیواری

چراغ دیواری یا دیوارکوب به عنوان یک المان روشنایی جذاب و کامل کننده فضا شناخته می شود و جزء کلیدی نورپردازی که برای هر اتاقی لازم می باشد. نورپردازی دیوارها با دیوارکوب باعث می شود اتاق درخشان تر و بزرگتر جلوه کند در حالی که فضایی دلپذیر ایجاد می کند. چراغ های دیواری منابع نور بالای سر را متعادل می کنند و حس بهتری به دکوراسیون داخلی اضافه می کنند. دیوارکوب ها راهی عالی برای این هستند که به معنای واقعی کلمه یک خانه را مانند یک خانه حس کنید.

چراغ های دیواری، نیاز های روشنایی ما، برای نقاط مختلف دکوراسیون را بر طرف می کنند. این چراغ ها در سبک های مختلف مدرن و کلاسیک طراحی می شوند و باید با توجه به نوع سبک دکوراسیون منزل یا محل کار خود آنها را انتخاب نمود.

انواع چراغ دیواری

بهترین اتاق برای دیوارکوب کدام اتاق است؟

دیوارکوب ها وسایل بسیار متنوعی هستند که تقریباً در هر اتاقی در خانه می توانند ظاهر و عملکرد خوبی داشته باشند. دیوارکوب ها را می توانید در راهرو ، راه پله ، حمام ، اتاق خواب ، اتاق غذاخوری ، اتاق نشیمن ، ورودی ، کنار شومینه یا در زیرزمین نصب کنید.

انواع چراغ دیواری

بنابراین ، شما تقریباً در زمینه نورپردازی دیوار نیز متخصص هستید ، بنابراین آخرین مرحله ای که باید قبل از انتخاب سبک به آن توجه کنید ، نوع نور دیوار است.

وال واشر : این دستگاه ها نزدیک دیوار نصب شده و عموماً یک دیفیوزر در پایه یا بالای آن یا حتی هر دو دارند و یک مخزن نور را به بالا و پایین دیوار می تابانند.

انواع وال واشر دیواری

دیوارکوب : معمولاً این یک چراغ دیواری منفرد با طرح شمعدان است.

انواع دیوارکوب

چراغ دیواری تک : همانطور که نام آن پیداست یک چراغ دیواری با یک منبع نوری واحد است.

انواع چراغ دیواری تک

چراغ دیواری نقطه ای : دارای تنظیماتی برای جهت دهی به نور می باشد و برای نورپردازی محلی خاص ایده آل است.

انواع چراغ دیواری نقطه ای

چراغ های دیواری فلاش : ایده آل برای اتاق هایی با حداقل فضا یا برای راهروهای باریک که نزدیک محل نصب هستند.

انواع چراغ دیواری فلاش

آویزهای دیواری : چراغ دیواری با منبع نور معلق شبیه آویز سقفی.

انواع چراغ دیواری آویز

چراغ های دیواری چرخشی : این چراغ های دیواری برای مطالعه و نورپردازی مناسب هستند و همه کاره را در هر محیطی ارائه می دهند.

انواع چراغ دیواری چرخشی

چراغ های دیواری بازویی انعطاف پذیر : مشابه چراغ های دیواری بازویی ، آنها سازگاری را ارائه می دهند ، اما با گردن آزادانه انعطاف پذیر و نه مکانیزم مانند لولا.

چراغ دیواری بازویی قیچی : چراغ دیواری که به دلیل مکانیزم قیچی مانند آن می تواند از محل نصب خود گسترش یابد.

لوستر دیواری : چراغ تزئینی دیواری با بیانیه ای که زیبایی خاصی به لوستر استاندارد می بخشد ، اینها جایگزین یا افزودنی های عالی هستند.

چراغ های دیواری مهمان نوازی : این چراغ های دیواری برای نورپردازی در هتل ها ، رستوران ها و بارها مناسب هستند. کاربردی ، تزئینی و نگهداری آسان!

چراغ های دیواری قابل رنگ آمیزی : این چراغ های دیواری اغلب با سرامیک یا گچ ساخته می شوند و می توانند به رنگ دلخواه شما رنگ آمیزی شوند که برای تضاد یا ترکیب با طرح شما عالی است.

چراغ های دیواری حمام : چراغ های دیواری دارای استاندارد IP44 (یا بالاتر) که در برابر نفوذ آب و بخار محافظت می کند بنابراین برای استفاده در حمام ایمن است.

چراغ های دیواری بیرونی : دارای استاندارد IP44 (یا بالاتر) این چراغ های دیواری برای استفاده در خارج از منزل با محافظت در برابر عناصر مناسب هستند.

چراغ های دیواری فرو رفته : این چراغ های دیواری به صورت فرو رفته در دیوار قرار می گیرند و فضای اتاق را اشغال نمی کنند. کامل و کاربردی!

چراغ های دیواری با نور پس زمینه : این چراغ ها به سمت خود یا سطح نصب خود روشن می شوند و بر بازتاب نور از مواد یا سطح نصب به دیوار متکی هستند. شبیه کار هنری است!

چراغ های تصویری : این چراغ ها نور را به سمت دیوار باز می گردانند و به طور خاص برای روشنایی ظریف یا برجسته کردن یک تصویر یا هر نوع اثر هنری روی دیوار طراحی شده اند.

محل قرارگیری چراغ های دیواری

هیچ پاسخ درستی در مورد اینکه چراغ دیواری باید در کجا قرار بگیرد وجود ندارد زیرا بستگی به استفاده مورد نظر دارد. ممکن است سقف شما بلند باشد یا بخواهید نورپردازی در راهروها بیشتر باشد، اما به عنوان یک قاعده کلی، باید چراغ های دیواری خود را تقریباً 150 سانتیمتر (یا 60 اینچ) بالاتر از سطح یا کف زمین برای بیشتر مکان ها در نظر بگیرید، به استثنای مواردی مثل اتاق خواب، همانطور که ممکن است برای روشنایی کنار تخت خواب چراغ را بسیار پایین تر قرار دهید. اگر چراغ ها از انواع چراغ های ضدآب هستند ، ممکن است ترجیح دهید آنها را بالاتر از سطح چشم نصب کنید ، بنابراین فقط قسمت داخلی را مشاهده نکنید.

برای فاصله بین چراغهای متوالی، ما بین 2.5 تا 3 متر را به عنوان فاصله مناسب توصیه می کنیم، البته این امر همیشه به ترجیح شخصی و محل سیم کشی بستگی دارد. اغلب اگر می خواهید یک چراغ قدیمی را جایگزین کنید، محل کابل قدیمی تعیین می کند که چراغ جدید باید کجا قرار گیرد، اما توجه داشته باشید که نوع چراغی که انتخاب می کنید ممکن است نقاط ورود کابل متفاوتی داشته باشد. یک نکته مهم برای کسانی که نمی خواهند دکوراسیون فعلی خود را خراب کنند، این است که از چراغ دیواری با صفحه پشتی بزرگتر یا صفحه نصب استفاده کنند، این کار تمام سوراخ های پیچ قبلی را می پوشاند و به اندازه ای بزرگ است که رنگ پریده ی کاغذ دیواری پشت چراغ های قدیمی را پنهان کند.

شما مشتریان عزیز می توانید جهت خرید چراغ دیواری، دیوارکوب مدرن در طرح ها و مدل های مختلف همچنین اطلاع از قیمت چراغ دیواری به سایت noorbrand.com مراجعه نمایید.

نمایش بیشتر